06-30-950-0038

Dyson termékek webshopunkban!

2020-10-19

A márka az első porzsák nélküli porszívó feltalálásáról és piaci bevezetéséről vált ismertté, de ma már számos területen specialistaként tartják számon a vezetékes és vezeték nélküli porszívók, valamint a forgólapát nélküli hűsítő/fűtő/légtisztító/párásító ventilátorok területén is. A Dyson­termékek értékállóságban, teljesítményben és energiahatékonyságban is felülmúlják versenytársaikat, nem véletlen, hogy manapság már a világ 65 országában elérhetőek!

 

Dyson vezeték nélküli porszívók

A Dyson vezeték nélküli porszívók a legújabb Dyson technológiával készülnek. Ezek a Dyson termékek nagy teljesítményű, sokoldalúan hatékony tisztítást biztosítanak az egész otthonában, robusztus, mégis könnyű kialakításuk pedig a megbízhatóság biztos jele.

Dyson hagyományos porszívók

A Dyson vezetékes porszívókat kompakt kivitel és hatékony tisztítás jellemzi, utóbbi a Ball™ technológiának köszönhetően, mely könnyed irányíthatóságot biztosít a bútorok alatt és az egyéb tárgyak között, így a Dyson porszívó minden helyre bejut és tökéletes tisztaságot biztosít!

Dyson ventilátorok

Modern légtisztító Dyson ventilátorok is elérhetőek webshopunkban! Jelenleg legfejlettebb légtisztítók a piacon a Dyson levegőzekelők, a modern design pedig biztosan megfelel a legigényesebb elvárásoknak is! Hűtő-fűtő ventilátorok is megtalálhatóak a Dyson ventilátor kínálatában, nézzen szét a termékek között!

 

A Dyson termékeket garanciával és ingyenes szállítással rendelheti meg webshopunkban!

 

Vissza