06-30-950-0038

Liebherr

2018-01-16

 Kiváló okok

Aki a legkiválóbb minőségre törekszik, nem fogadhat el kompromisszumokat. A Liebherr szakértelmére támaszkodva hozza létre garantáltan prémium minőségű termékeit – immár több mint hatvan éve. A hűtőszekrények piacán kiváló adottságokkal rendelkező készülékek széles skáláját kínáljuk, amelyek egytől egyig ösztönös kezelhetőséggel, kiváló energiahatékonysággal, klasszikus formatervezéssel, és az élelmiszerek frissességét és minőségét szavatoló praktikus funkciók hosszú sorával nyűgözik le egészséges, modern életmódra törekvő ügyfeleinket.

A környezetvédelmi fenntarthatóságot és felelősségvállalást mindig is elsődleges szempontnak tekintettük új készülékeink fejlesztése során; nem csoda, hogy gyakran részesülünk jelentős elismerésben és kitüntetésben ezen a téren. Számos nagyszerű indok van arra, hogy a Liebherrt válassza – mikor hozza meg a helyes döntést, a kiváló döntést?

Tapasztalatunkat az Ön javára fordítjuk

Hűtőszekrény- és fagyasztó-szakértőként több mint hatvan éve dolgozunk folyamatosan innovatív, meggyőző termékmegoldások kifejlesztésén. Ügyfeleink belénk fektetett bizalma sarkall bennünket nap mint nap arra, hogy folytassuk a kiváló minőségű termékeket eredményező fejlesztő munkánkat. Ami az új készülékek vásárlását illeti, a háztartási nagygépek piacán egyetlen más gyártó sem rendelkezik annyi hűséges, visszatérő ügyféllel, mint a Liebherr.

Termékminőség a legmagasabb szinten

Termékeink megbízhatósága érdekében a Liebherr csakis a legkiválóbb anyagokból és alkatrészekből állítja elő készülékeit. Már a gyártás során minden egyes készüléket intenzív teszteknek vetünk alá, így biztosítva a tökéletes minőséget és funkcionalitást. A készülékek folyamatos fejlesztése, az alkatrészek és a folyamatok szüntelen, legapróbb részletekbe menő optimalizálása révén magabiztosan vállalhatunk garanciát a Liebherr legendás minőségére.

Minőségellenőrzés a Liebherrnél

Liebherr készülékek: klasszikus dizájn

A minőségi anyagok és klasszikus vonalak párosítása révén hűtőszekrényeink és fagyasztóink a legmagasabb formai elvárásokat is teljesítik. A prémium minőségű rozsdamentes acél, a precíz elektronikus vezérlési rendszerek és a kifinomult formaterv egysége olyan időtlen eleganciát teremt, amely szüntelenül inspirálólag hat, legyen szó a Comfort modellcsaládba tartozó termékekről, vagy a Prémium sorozat valamely tagjáról.

Formatervezés

Egyszerűbb a telepítés

Készülékeink telepítése logikus és egyszerű. Garantáljunk, hogy biztonságosan beépíthetők a konyhában, ahol tökéletes működéssel, hibátlan záródással és ideális hűtőteljesítménnyel örvendeztetik meg vásárlójukat.

Beépíthető háztartási készülékek

Központban a fenntarthatóság és a környezetvédelmi felelősség

A Liebherr a kezdetektől, azaz hűtőszekrényeink és fagyasztóink megtervezésétől fogva komolyan veszi a környezetvédelmi felelősség kérdését. A Liebherr kizárólag a legkiválóbb minőségű komponenseket használja fel, ezzel biztosítva, hogy készülékeink hosszútávon is megbízhatóan működjenek és a lehető legjobb energiahatékonyságot biztosítsák. A felhasznált műanyagokat az optimális újrahasznosíthatóság érdekében felcímkézzük, a gyártási folyamatok során erőforrásaink takarékos hasznosítására törekszünk. Összes európai gyártólétesítményünk rendelkezik az ISO 14001 nemzetközi környezetgazdálkodási tanúsítvánnyal.

Energiahatékonyság a legmagasabb szinten

A létező legfejlettebb elektronikus rendszerek és a legjobb hatásfokú hűtőberendezés kombinációja révén a Liebherr vonzó, különösen gazdaságos termékportfoliót kínál, amelynek tagjai minden termékcsoportban a legmagasabb energiahatékonysági osztályba tartoznak. Ezzel egyszerre óvjuk a környezetet, és kíméljük az Ön pénztárcáját.

Energiatakarékosság

Bizonyítottan egészségesebb: BioFresh technológia

A Liebherr BioFresh technológia tökéletes körülményeket biztosít a hosszan tartó frissességhez. A 0°C-ot épp csak meghaladó tárolási hőmérséklet és az ideális páratartalom révén a gyümölcsök és zöldségek, a húsok, halak és tejtermékek jóval hosszabban megőrzik tápanyag- és vitamintartalmukat, különleges zamatukat, és étvágygerjesztő megjelenésüket, mint egy hagyományos hűtőrekeszben.

Tökéletes élelmiszer-tárolás

Professzionális hűtési minőség a NoFrost technológiával

A NoFrost-tal örökre búcsút inthet a leolvasztásnak. A NoFrost készülékek professzionális minőségű hűtést, ezáltal megbízható hosszú távú frissességet kínálnak. Az élelmiszert hűtött, keringetett levegő fagyasztja meg, ami egyben párátlanítja is a belső teret, így az étel nem jegesedik el, a mélyhűtő mindig jégmentes marad.

Díjnyertes: a legjobb minősítés minden alkalommal

Az iparág független intézményei rendszeresen igazolják készülékeink kiemelkedő termékminőségét és formatervezését. A Liebherr elnyerte a Plus X Awards ’2012-es Év Szakipari Márkája’ címet, míg a német fogyasztótájékoztató szervezet, a Stiftung Warentest rendszeresen kiemelkedően magas pontszámokkal jutalmazza készülékeinket.

Liebherr készülékek elismerései

Sokoldalú: a legszélesebb modellkínálat

A Liebherr szabadon álló, pult alá illeszthető, vagy beépíthető hűtőszekrényei, fagyasztói és kombinált készülékei – több mint 200 különböző modell – közül gyakorlatilag mindenki kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelő, tökéletes megoldást a hosszan tartó frissességre.

 

Vissza