06-30-950-0038

Megéri-e a minőségi konyhagép?

2016-02-27

 
 A minőség, jó befektetés!
 
Egy új konyha berendezése vagy a meglévő korszerűsítése nem kis feladat és nem is a legolcsóbb mulatság. Azonban, a modern technika konyhában való alkalmazásával rengeteg időt, energiát és pénzt is megtakaríthatunk.
 
Időtálló, profi termékek az időtlen modern háziasszonyoknak
 
A legjobb minőséget garantáló termékgyártók, mint a Miele, Cata, Blanco, Falmec vagy épp a Smeg, mind a felhasználókat, azaz minket helyeznek fókuszuk középpontjába. Számukra a legfontosabb, hogy a rohanó világban helyt állni kívánó háziasszonyoknak megadjanak minden segítséget a főzés-sütéshez és a kezük alá dolgozzanak konyhai gépeikkel, termékeikkel.
 
 
 
Hogyan tudnak időt és energiát spórolni ezek a berendezések nekünk?
 
  • Rengeteg automata, illetve programozási funkcióval látják el a gyártók ezeket a gépeket.
  • Megnövelt hatásfokuk révén gyorsabban ellátják feladatukat. Gondoljunk csak például egy sütőre vagy főzőlapra, mely gyorsabban felmelegszik, mint egy alacsonyabb minőséget képviselő társa.
  • Kiváló teljesítményükkel kényelmesebbé teszik életünket. Vegyünk például egy nagy teljesítményű páraelszívót, mely mellett nyugodtan főzhetünk, nem terjed szét az ételszag a lakásban.
 
És hogyan takaríthatunk meg álltaluk akár pénzt is?
 
  • Ezeknél a konyhai gépeknél alapvető követelmény, hogy a legkevesebb energia felhasználása mellett, a legnagyobb teljesítményt nyújtsák. Így a minőségi hűtők, páraelszívók, sütők, főzőlapok stb. minimális áramot fogyasztanak csak. A mosogatógépek pedig kevés vízzel is tökéletesen tisztára mossák edényeinket!
  • Az ilyen magas minőségi kategóriájú termékek számos olyan funkcióval vannak felszerelve, melyek helyettesítenek más eszközöket. Ezzel pénzt és helyet is spórolhatunk egyszerre, nem beszélve a kényelemről. Ilyen lehet egy hűtőbe épített jégkocka készítő vagy épp hidegvíz adagoló.
  • A minőség nem csak remek felhasználói élményt, de sok-sok problémamentes működési évet is garantál számunkra, így nem kell 2-3 évente új konyhai eszközöket vásárolnunk.
 
Kifinomult elegancia az otthon központjába
 
Sokan mondják, hogy otthonuk fő színtere a konyhájuk. Ha vendégséget tartunk, akkor pedig egyértelmű, hogy nagy itt a nyüzsgés! Akár egyedül tüsténkedünk a konyhában, akár másokkal múlatjuk itt az időt, mindenképp megérdemeljük, hogy kellemes, dizájnos környezettel fokozzuk a hangulatot.
 
A szóban forgó trendi gépek sikkes megjelenésükkel modern eleganciát kölcsönöznek konyhánknak. Aki még egyedibbé szeretné tenni konyháját, annak ajánljuk különleges küllemű Smeg termékeinket, melyek között találunk rusztikus kollekciókat is, de extravagáns színes retro dizájnú hűtőket, mosogatókat, minibárakat stb.
 

 

 Válogasson kedvére webáruházunkból és tegye kényelmessé, egyedivé Ön is  konyháját!

 

 

Vissza