06-30-950-0038

Miele – örök társ otthonunkban

2016-02-29

Előző cikkünkben fényt derítettünk arra, miért is jó befektetés egy minőségi konyhagép. Több kiváló gyártó készít remek háztartási gépeket, melyek közül minket leginkább a Miele termékei kápráztatnak el.
  
Mitől más, mitől több?
 
A Miele több mint 100 évre visszanyúló működése alatt, tapasztalatát mindig is a kifogástalan felhasználói élmény, a legteljesebb körű biztonság, exkluzív megjelenés és a páratlan hosszúságú élettartam együttes megteremtésére használta. A cég mottója egyértelműen meglátszik újabbnál újabb termékein:
 
Mindig jobban!”
 
Elnyűhetetlen gépek titka
 
Aki Miele-t vásárol, egy életre választ társat, hiszen a gyártó termékei az élettartam terén is lekörözik általában vetélytársaikat. De minek köszönhető ez? A válasz nagyon egyszerű: Mindig jobban! Vagyis, a Miele mindig az elérhető legjobb, a gép alkalmazási területének legmegfelelőbb anyagokat használja termékei megalkotása során. A cég mérnökei pedig a legújabb és legmegbízhatóbb technikákkal tervezik meg az „otthoni segítőinket”.
 
Kívánni se lehetne jobbat
 
A háztartási gépek páratlan felhasználói élményét kiváló hatékonyságuk mellett, meglepően praktikus és kényelmes funkciók és megoldások garantálják számunkra. Nézzünk néhány konkrét példát:
 
  • CleanSteel felületek: ezen a speciális nemesacél felületen nem látszanak meg az újlenyomatok, a szennyeződések pedig nagyon könnyen eltűntethetőek egy nedves törlőkendővel.
  • Pirolitikus öntisztítás: ezzel a funkcióval a sütőknél találkozhatunk. Lényege, hogy az időigényes és fárasztó sikálás helyett, a sütőnk saját maga letisztítja a benne lerakódott szennyeződéseket. Az 500 °C fokos hővel hamuvá égetett koszt egy gyors mozdulattal letöröljük és már tiszta is a sütőnk.
  • Készülékhűtés: ez a funkció néhány másodperc alatt hideggé varázsolja a gépek tűzforró felületeit.
  • Programozási lehetőségek: minden háztartási gép fajtánál más és más egyedi programozási lehetőséggel tehetjük kényelmessé a feszített hétköznapokat. Ilyen például a mosógépekbe tervezett késleltetett indítás.
 
Fedezze fel Ön is a további kényelmi extrákat a termékek adatlapjain!
 
Nagyon Miele
 
A Miele mindig többet akar adni a márkát választóknak, így nem elégszik meg innovatív háztartási gép palettájának folyamatos bővítésével. Vásárlóit fantasztikus ajándékokkal lepi meg akciói keretében.
 
Aktuális ajándék kampányai:
 
 
 
 
  • Ha most vásárol Con@ctivity-re alkalmas páraelszívót és mellé főzőlapot, egy iittala négyrészes főzőedény-szettel ajándékozza meg Önt a Miele. Válogasson kedvére a páraelszívók és a főzőlapok között!
 
 
  • Az új Miele W1 TwinDos mosógép megvásárlásával ingyen megkapja a Miele-től az UltraPhase 1 (7 flakon) és UltraPhase 2 (5 flakon) mosószerek éves szükségletét.
 
 

 

Válassza a megbízható segítséget, válassza a Miele-t!
 
 

Vissza