06-30-950-0038

Neff exkluzív akció!

2017-11-16

 

 

Tisztelt Ügyfelünk!

 

Örömmel értesítjük, hogy BSH beépíthető konyhai készülékekre specializálódott prémium márkája, a NEFF immáron Magyarországon is bevezetésre kerül. A NEFF márka a „Főzés szenvedéllyel” üzenet jegyében a kreativitást, inspirációt és az ételkészítés örömét kívánja közvetíteni vásárlói felé.

 

A NEFF egyedülálló beépíthető készülékei, többek között a sütőtér alá becsúsztatható ajtóval rendelkező Slide&Hide® vagy Hide® sütők és a Twist Pad® mágneses forgatógombbal ellátott főzőlapok lehetővé teszik, hogy eddig nem látott, egyedi termékelőnyökkel kápráztathassuk el célcsoportunkat.  Kérjük tekintse meg különleges NEFF beépíthető Line termékválasztékunkat az alábbi linken elérhető katalógusunkban:

 

 

A NEFF egy nagyszabású marketing kampány keretében kerül bevezetésre a magyar piacra. A kampány „házigazdája” az ismert gasztro szakember, Gianni Annoni, aki a NEFF márka magyarországi nagyköveteként még több konyhába hozza el a szenvedélyes főzés varázsát. Közös promóciónk keretében NEFF Slide & Hide® vagy NEFF Hide® sütők vásárlása esetén a végfelhasználó partnerével együtt a NEFF Gourmet Center és Gianni vendége egy 40.000 Ft értékű gourmet estre, ráadásul visszautaljuk a megvásárolt készülék bruttó vételárának 10%-át is!

 

Promóció időtartama: 2017.09.01. – 12.31.

 

A részletekről kérjük tájékozódjon a mellékelt szórólapban és az alábbi weboldalon:

www.neff-home.com/hu/gourmet-est-suto

 

Promócióban való részvétel feltétele: A regisztráció kizárólag névre szóló számlával, valamint a NEFF és Gianni Annoni közös gourmet est időpontjának kiválasztásával lehetséges a www.neff-home.com/hu/gourmet-est-suto weboldalon.

 

Gondoltunk azokra is, akik vásárlás előtt szeretnék első kézből megismerni a NEFF egyedülálló sütőit, így ők belépőt vásárolhatnak a NEFF és Gianni közös gourmet estjére a https://promocio.hu.neff-home.com/regisztracio/#register weboldalon. Ha pedig később kedvet kapnak a vásárláshoz, a 10%-os kedvezményt utólag is érvényesítjük számukra, ráadásul még a gourmet est részvételi díját is visszatérítjük.

 


www.konyhagepuzlet.hu/kereso/

 

 

 

 

Vissza