06-30-950-0038

Újra hódít a RETRO design!

2020-10-19

A SMEG olasz identitású háztartási gépeinél elvitathatatlanul vegyül a stílus és a kreativitás, igazi olasz szenvedélyt, eleganciát és eredetiséget visznek a konyhagép termékekbe, melyek mindegyike „high quality” minőséggel is párosul. A SMEG termékcsaládok, az exkluzív háztartási készülékek tökéletes kombinációit kínálják, hogy mindenki megtalálja egyéni ízlésvilágát, és kialakítsa a számára legideálisabb konyhai környezetet. Így, természetesen a retro szerelmesei is megtalálhatják a tökéletes konyhagépeket, hiszen a SMEG Retro 50-es évek stílusa, igazi élénk színű és retro design stílusú készülékekkel garantáltan egyedi hangulatot biztosít a konyhában!  

 

Retro 50’s Style

A SMEG 50-es évek dizájnját félreérthetetlenül az élénk színek és klasszikus, gömbölyű vonalak hibátlan kombinációja jellemzi, a legmodernebb technológiával egyesítve. Ez a SMEG által kifejlesztett termékcsalád végérvényesen megváltoztatja gondolkodásmódunkat, amikor bekerül egy ilyen készülék az otthonunkba. Ezek nem egyszerű háztartási készülékek, hanem valóságos stílus ikonok, melyek egyértelműen uralják környezetüket a megjelenésükkel!

Hűtőszekrények tekintetében a FAB28 sorozat több színben is elérhető, akár még aranyozott vagy angol zászlós kivitelben is! Azonban ezeknél a konyhagépeknél nemcsak a megjelenés, hanem az energiatakarékosság is figyelemreméltó: A++ energiaosztály, modern technológiák és könnyű kezelés jellemzi a SMEG hűtők és fagyasztók teljes választékát. A kombinált hűtők mellett, a SMEG kifejlesztett egy sor egyéb készüléket is, pontosan azonos megjelenéssel, teljesen illeszkedve a kialakított dizájnhoz. Hűtőszekrények, fagyasztók, mosó- és mosogatógépek, minibárok, konyhai kisgépek sora elérhető az 50-es évek stílusában!

 

Smeg retro kisgépek

Ha nagy konyhagépre most nincs is szükségünk, egy dizájnos, 50-es évekbeli kisgéppel biztosan feldobjuk a konyhánkat! A retro kenyérpirító, kávéfőző, robotgép, turmixgép, citrus- és gyümölcsprés, vagy éppen egy stílusos vízforraló lehet konyhánk legújabb fénypontja! A kiskészülékek megjelenésével még kreatívabbak lehetünk a konyhában.

A mi ajánlatunk: SMEG 2 szeletes kenyérpirító

 

Az 50-es évek retro design készülékei visszaidézik a múltat, a konyha sztárjai, lekerekített formákkal, és robosztus megjelenéssel, igazi ikonok. A Smeg 50-es évek Retro készülékei azoknak készülnek, akiknek nem csak az a fontos, hogy mit varázsolnak a konyhában, hanem az is, hogy hogyan teszik azt!

Vissza