06-30-950-0038

WHIRLPOOL PREMIUM SELECTION PROMÓCIÓ!

2016-04-08

 
 
 
MEGHOSSZABBÍTVA 2017 12.15.-IG
 
Vásároljon 2017.szept 15. és 2017.dec.15. között a Whirlpool Premium Selection termékválasztékából + 2 év AJÁNDÉK GARANCIÁT KAP!

 

 

 

 

Örömmel tájékoztatjuka kedves vásárlókat, hogy a Whirlpool idén ismét Premium Selection logóval látja el legkiválóbb termékeit. Ezen felső kategóriás készülékek esetében kiemelt fontossággal bír a megbízhatóság és tartósság, melyet cégünk most is kiterjesztett garanciával kíván egyértelművé tenni a fogyasztók számára, így a 201. április 1. és 2016. július 31. között vásárolt minden Whirlpool „Premium Selection” készülék jelenleg érvényben levő garanciája mellé további 2 év teljes körű garanciát adunk ajándékba!

 

 

Felhívjuk a figyelmet, hogy a promóció szigorúan regisztrációköteles, melyre a vásárlást követő 30 naptári napon belül van lehetőség a www.regisztracio.whirlpool.hu weboldal Termékregisztráció menüpontjában, így a regisztrációra a promóció időtartama alatt vásárolt készülékek esetén 2016. augusztus 31-ig van lehetőség. A kiterjesztett garancia esetleges érvényesítéséhez a vásárlást igazoló számla, nyugta, bizonylat megőrzése szükséges a garanciaidő teljes hossza alatt. 

 

Külön szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a promóció kizárólag a Whirlpool Magyarország Kft. által forgalomba bocsátott termékekre vonatkozik! Ennek, illetve a fenti feltételek valamelyikének hiánya a promócióból történő kizárással jár, és a plusz 2 év garancia ebben az esetben nem érvényesíthető.

A regisztráció termékenként történik, így több termék vásárlása esetén Ön növeli nyerési esélyeit, egy készüléket azonban csak egyszer lehet regisztrálni. A nyertesek listája megtekinthető a www.regisztracio.whirlpool.hu (NYERTESEK) oldalon.

A promócióban résztvevő termékek listája a linkre kattintva olvasható.

 

Vissza